SilverState Ultras

Welcome To Silver State Ultras.Forum community Penyokong Perak.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Konvoi Perak Vs N9 ke Paroi
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeThu Jul 15, 2010 6:08 pm by alexander razmi zulkarnai
Salam gang, sabtu ni 17hb julai 2010 silverstate ultas akan menganjurkan konvoi ke paroi. Minyak dan tol ditaja sepenuhnya oleh SSU. Tempah tempat anda sekarang. Hubungi najib @ doddy.Tq

Comments: 0
ROMBONGAN KE IPOH..PERAK VS JOHOR FA..22 MEI 2010
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeMon May 10, 2010 9:07 pm by dody_988
MOH KITA GEGAR STADIUM IPOH
ROMBONGAN KE IPOH
PERLAWANAN : PERAK VS JOHOR FA
TARIKH : 22 MEI 2010 *Balik Hari*
BAYARAN : RM30.00 Seorang *Termasuk Tiket*.*Bayaran Deposit Sebanyak RM20 Sebelum 20 May 2010*.
CARA BAYARAN : Deposit RM20 Ke akaun CIMB Mohd Fazrul Hafiz -08160074464522-
TEMPAT BERKUMPUL: PERKARANGAN PINTU MASUK STADIUM MBPJ,KELANA JAYA
WAKTU BERKUMPUL : 1 TENGAH HARI
Hubungi: Fazrul …

Comments: 0
Hak Cipta Terpelihara
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeMon Apr 26, 2010 11:20 pm by dody_988
Saya Meminta Jasa Baik rakan2 SSU untuk tidak sesuke hati meletakkan gambar/artikel/video/lagu tanpa mendapat kebenaran pihak yang berkenaan.Ini demi untuk menjaga hubugan baik SSU dengan semua pihak

p/s-klo nk ltk mtk kebenaran and kasi crdt..

Comments: 4
Welcome To Silver State Ultras Forum
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeSat Apr 24, 2010 11:13 am by Admin
Selamat Datang ke Forum Silver State Ultras. Tempat berkumpulnya Silvermania@ Penyokong Pasukan Bolasepak Perak Khasnya dan Peminat bolasepak Malaysia Amnya. Untuk membolehkan anda membuat posting yang pertama,selepas pendaftaran,pastikan anda membuat pengesahan di email.Periksa inbox email anda.Semoga anda enjoy berforum disini. jika ada sebarang masaalah dan pertanyaan. Sila hubungi …

Comments: 0
Latest topics
» i`m newbie here....
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeTue Feb 21, 2012 11:46 pm by zackkeicar

» T-shirt limited edition silver state ultras
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeTue Nov 01, 2011 1:16 pm by fahmi26

» peminat setia perak
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeSat Apr 30, 2011 3:06 am by hazwan89

» sye silvermania juga!
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 10:07 pm by hafiz amran

» Chant Perak Juara
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeThu Mar 31, 2011 6:35 pm by december 1n death

» Silver State Ultras Maju Selangkah Lagi!
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeThu Mar 31, 2011 6:32 pm by december 1n death

» Orang IPOH dok kat PUTRAJAYA
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeThu Mar 31, 2011 6:26 pm by december 1n death

» kenalkan diri
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeTue Mar 15, 2011 11:27 am by khairulazwan

» cabang silverstate ultras
bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 1:11 am by yasirlatiff

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 20 on Fri Aug 23, 2013 6:01 am
Top posters
alexander razmi zulkarnai (104)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
najibnwa (99)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
sykrcr9 (59)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
am_7riel (47)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
dody_988 (43)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
Admin (35)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
azrul hussin (22)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
zarif | STU (17)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
Fazrul_Hafiz (14)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
faiz32 (13)
bila nak ada gendang?? I_vote_lcapbila nak ada gendang?? I_voting_barbila nak ada gendang?? I_vote_rcap 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
July 2019
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
CalendarCalendar
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share
 

 bila nak ada gendang??

Go down 
AuthorMessage
rudee



Posts : 4
Join date : 2010-04-26

bila nak ada gendang?? Empty
PostSubject: bila nak ada gendang??   bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeMon May 03, 2010 3:32 pm

aku rasa kalu ada gendang or drum lagi bersemangt ar nak menyokong..kalu kat stadium ipoh 2 mmg ada ar tp kalu kat away xda lg ar stkt ni aku tgk..so SSU ape lagi aku harap kan kat korang ar utk dpt mnyediakan nya..
Back to top Go down
View user profile
alexander razmi zulkarnai

alexander razmi zulkarnai

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 36
Location : cheras/kepong/kl

bila nak ada gendang?? Empty
PostSubject: Re: bila nak ada gendang??   bila nak ada gendang?? I_icon_minitimeMon May 03, 2010 6:35 pm

rudee wrote:
aku rasa kalu ada gendang or drum lagi bersemangt ar nak menyokong..kalu kat stadium ipoh 2 mmg ada ar tp kalu kat away xda lg ar stkt ni aku tgk..so SSU ape lagi aku harap kan kat korang ar utk dpt mnyediakan nya..

terima kasih atas cadangan yang diberikan bro..untuk pengetahuan warga SSU,hari rabu ni SSU akan mengadakan meeting,dan isu mengenai pembelian gendang juga akan dibincangkan, peruntukan telah pun ada..jika tiada masalah, palin g cepat game menentang kl plus gendang ssu akan kedengaran,jika tidak.game seterusnya pasti gendang SSU akan dipalu. nantikan.. cheers
Back to top Go down
View user profile
 
bila nak ada gendang??
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SilverState Ultras :: CLUB HOUSE SILVER STATE ULTRAS :: Club house-
Jump to: